Тази система е подходяща за собствено потребление. Тя е идеалното решение за обекти, които са отдалечени от електрическата мрежа или за такива, чиито собственици са решили да намалят разходите си за консумация на електроенергия. Тук имате възможност да съхранявате неизползваната електроенергия от излишъците през деня, чрез хибридния инвертор, който може да пренасочва излишъците от енергия през деня в батерия за съхранение на енергията.

В цената на тази система са включени 18 броя монокристални фотоволтаични панели 550W, 1 брой хибриден инвертор Deye 8kw(10.4kw PV) с 5-годишна гаранция, с възможност за дистанционно наблюдение и настройка през приложение, 16kwh литий-желязо фосфатна батерия с дълъг живот (6000 цикъла или над 10 год. по данни на производителя), алуминиева монтажна конструкция за керемиден/ламаринен/битумен/термопанел покрив, соларен кабел и MC4Connectors, 3-степенна мълниезащита и заземяване.

Монтажът и пускането в експлоатация също са включени в цената!

Хибридната соларна система предлага различни режими на работа в зависимост от нуждите на потребителя. Когато мощността от панелите е напълно достатъчна, ако има излишък от енергия, той се съхранява в батерията, за да се използва по-късно или вечерта, когато панелите не могат да осигурят необходимата мощност за захранване на вашия дом. В случай, когато мощността от панелите е недостатъчна – енергията, която панелите произвеждат ще бъде употребена, а недостигът ще се черпи от батерията. В случай, че и батерията е разредена, то едва тогава системата ще използва електропреносната мрежа като източник на енергия. Тази система може да работи и без батерия, като в този случай, през деня панелите захранват вашия дом, а когато не могат да произведат достатъчно енергия, недостига се добая от мрежата.

Очакваното годишно производство от 10 kw система е между 11 000 и 14 000 kwh.

Цена: 16 900лв.

За повече информация, моля свържете се с нас.

гр. Рудозем
0893 467 896
hayri.loshev@gmail.com